Zwemvijvers en waterpartijen voor elke tuin

Bij warm weer zwemmen, de rest van het jaar genieten van een natuurlijke uitstraling van de tuin. Een zwemvijver is het natuurlijke alternatief voor een zwembad in de tuin. Tot dat inzicht komen steeds meer mensen. De zwemvijver en andere natuurlijke waterpartijen zijn in trek. De Koninklijke Ginkel Groep, een groot voorstander van duurzaam vergroenen, is gespecialiseerd in ontwerp en aanleg van zwemvijvers.

Bewust omgaan met de natuur, dat is één van de uitgangspunten van de zwemvijver. In feite is een zwemvijver een natuurlijk zwembad waar geen chloor aan te pas komt. Het grote voordeel ten opzichte van het traditionele zwembad is de uitstraling. Een zwemvijver oogt ieder seizoen mooi, dus ook als het te fris is om te zwemmen.

Chemicaliën de tuin uit

De Zwemvijver en het Natuurlijke zwembad staan voor duurzaamheid en kwaliteit. Zo zijn deze zwemgelegenheden geheel biologisch zonder toevoeging van chemicaliën en UV-lampen. Ook de zuivering van het water geschiedt op natuurlijke wijze. In tegenstelling tot zwembaden wordt een zwemvijver gezuiverd door een natuurlijk filtersysteem. Over de kwaliteit van het water hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij geven de eerste tien jaar na aanleg garantie op de absolute kraakhelderheid van het water en op de werking van het systeem.

Kiezen voor natuurlijk water

De zwemvijver is onderdeel van een brede maatschappelijke ontwikkeling. Steeds meer mensen kiezen voor een duurzame oplossing, die de flora en fauna in hun tuin ten goede komt. Naast de zwemvijvers zijn er meer vormen van ‘natuurlijk water’. De tegenhanger van de zwemvijver is bijvoorbeeld het biologische zwembad, een klassiek zwembad met een volledig biologisch, natuurlijke waterfiltering.

Dit natuurlijke zwembad wordt op een natuurlijke wijze gezuiverd en heeft dezelfde uitstraling en gebruikersgemakken als een regulier zwembad. Het is alleen chloorvrij. Op deze innovatie zijn we trots. Het past volledig in deze tijd waarin mensen op een positieve manier willen bijdragen aan de natuur dichtbij huis. Ook worden steeds meer bestaande zwembaden in tuinen omgebouwd naar een natuurlijk zwembad.

Ombouwsysteem Livingpool Converter

We helpen u natuurlijk graag met het ontwerp en de aanleg van een zwemvijver, waterpartij of natuurlijk zwembad. Heeft u een traditioneel zwembad en wilt u daar vanaf? Dan kunt u ook kiezen voor een Livingpool Converter, een eigen ombouwsysteem waarmee een deel van de huidige techniek hergebruikt wordt en er een natuurlijk filter aan gekoppeld wordt. In een paar eenvoudige stappen is uw zwembad natuurlijk gezuiverd en bent u klaar voor de toekomst.

Partner

De aanleg van zwemvijvers is een activiteit die zich enorm heeft ontwikkeld de laatste jaren en is om die reden een specialisme geworden. Hoveniersbedrijf Feijth maakt gebruik van de expertise van het moederbedrijf de Koninklijke Ginkel Groep. De Koninklijke Ginkel Groep is partner van Biotop! Deskundig advies en uitstekende kwaliteit van de systemen, producten en uitvoering hebben de hoogste prioriteit.

 

” Echte vakmannen. Schitterende bakstenen afscheiding hebben ze gerealiseerd. “
” Heel blij met onze nieuwe tuin! “