Wat is belangrijk bij tuinonderhoud?

Een sfeervolle tuin met planten die in bloei staan, daar wilt u van genieten. Maar voordat het zo ver is, moeten de handen uit de mouwen. Snoeien, maaien en het onkruid de tuin uit; het tuinonderhoud vergt tijd, kost energie en vereist kennis. En dat heeft niet iedereen. Uiteraard kunt u voor het tuinonderhoud de hoveniers van Feijth inschakelen.

Onderhoud van uw tuin uitbesteden

Het onderhoud van een tuin moet u niet onderschatten. Wie niet precies weet welke werkzaamheden wanneer plaats moeten vinden, doet de planten, struiken en hagen tekort. Daar komt bij dat u dan ook niet optimaal kunt genieten van de natuur dichtbij huis. Dat is jammer, zeker omdat veel mensen bij zonnig weer graag in hun tuin zitten. Het is niet voor niets dat de tuin vaak als het verlengde van de woonkamer wordt gezien.

Er zijn veel particulieren en bedrijven die het onderhoud van de tuin uitbesteden aan Hoveniersbedrijf Feijth. De redenen die daar aan ten grondslag liggen verschillen. Vaak is de wil er wel, maar ontbreekt de tijd of is de klant niet in staat om de tuin te onderhouden. Hoe het ook zij, onze hoveniers maken graag vuile handen, zodat u de handen vrij houdt voor andere activiteiten. Tevens zijn zij gespecialiseerd in het realiseren van een onderhoudsvrije tuin.

Tuinonderhoud in allerlei vormen

Elke tuin is uniek en vergt zorgvuldig onderhoud. Hoveniersbedrijf Feijth biedt verschillende vormen van tuinonderhoud aan. Hieronder sommen we er enkele op:

  • Seizoensonderhoudsbeurt
  • Periodiek onderhoud
  • Regulier wekelijks of maandelijks onderhoud
  • Tuin Plus Service

De Tuin Plus Service is een speciaal ‘ontzorgprogramma’, waarbij onze hoveniers niet alleen zorg dragen voor uw tuin, maar ook aandacht besteden aan andere onderdelen van de buitenruimte van uw woning.

Tuinonderhoud op maat

In overleg met u stellen we graag een servicepakket samen, zodat u precies weet wanneer en hoe vaak het tuinonderhoud plaatsvindt. Als u wilt, kunt u natuurlijk vrijblijvend een afspraak maken om uw vragen en wensen te bespreken. Op basis daarvan kunnen we ook een goede inschatting maken van de kosten van het tuinonderhoud. Neem gerust contact op!

” Echte vakmannen. Schitterende bakstenen afscheiding hebben ze gerealiseerd. “
” Heel blij met onze nieuwe tuin! “