Een verzorgd bedrijventerrein is een visitekaartje

‘Zakelijk groen’ is niet te onderschatten. Een mooie bedrijfstuin, netjes onderhouden bomen, een fraai groendak en een nette bestrating van uw bedrijfsterrein zorgen ervoor dat de uitstraling van uw bedrijf verbetert. Een beter visitekaartje is nauwelijks denkbaar.

Frequent onderhoud is daarbij onontbeerlijk, maar in de praktijk blijkt dat de buitenruimte door ondernemers vaak vergeten wordt. Begrijpelijk, want groenonderhoud is vaak bijzaak voor u.
Wat voor u minder belangrijk is, vinden wij wel belangrijk. Het duurzaam vergroenen van de leefruimte en gebouwen staat in al onze werkzaamheden voorop.

Groenonderhoud bij bedrijven

Wij verzorgen onder andere de beplanting, snoeiwerkzaamheden, onkruid- en ziektebestrijding, we zorgen voor een mooi gazon, onderhouden waterpartijen, zorgen voor een verzorgde parkeerplaats en entree, schoffelen, verzorgen bomen, et cetera. Deze werkzaamheden voeren wij uit op de meest milieuvriendelijke manier.

U kunt bij ons ook terecht voor gladheidbestrijding. Op contractbasis of op afroep.

Onze medewerkers onderhouden uw bedrijventerrein met de grootst mogelijke zorg en vakmanschap. Om dit te borgen zijn we gecertificeerd: ISO 9001 – VCA** – Groenkeur en werken wij volgens ons eigen kwaliteitssysteem waar naast de eisen en normen tevens onze bedrijfseigen regelingen staan omschreven.

Grip op de kosten en een vast gezicht

In overleg met u kunnen we tal van afspraken op het gebied van groenvoorziening vastleggen. Dat varieert van vaste contracten op jaarbasis tot onderhoudsbeurten op afroep, conform uw wensen. Daarbij staan vakmanschap, betrouwbaarheid en persoonlijk contact altijd voorop. U kunt bij ons rekenen op een vaste contactpersoon en vaste medewerkers, die bij u komen.

Subdiensten

” Echte vakmannen. Schitterende bakstenen afscheiding hebben ze gerealiseerd. “
” Heel blij met onze nieuwe tuin! “