Groene gevels buiten van enorme toegevoegde waarde

Dankzij innovatieve ontwikkelingen zijn de mogelijkheden op het gebied van groene gevels ongekend. Een groene gevel is de oplossing bij uitstek in stedelijk gebied waar gebrek is aan ruimte.

Beplanting groene buitengevel

Het toepassen van een uitgekiende balans tussen groenblijvende en bladverliezende beplantingen waarborgt de groene uitstraling jaarrond. Van voorjaar tot najaar dragen bloeiende beplantingen bij aan een plezierige leefomgeving.

Irrigatiesysteem voor een groene gevel

Water en meststoffen worden volautomatisch toegevoegd middels druppelleidingen en het hierbij horende irrigatiesysteem. Bij hele grote groenwanden wordt gebruik gemaakt van een web-based irrigatiesysteem waarmee de plantenwand 24/7 op afstand worden gemonitord.

Voordelen groene wand

Groene gevels verbeteren onze milieu- en levensomstandigheden.
Een aantal voordelen zijn:

  • fijnstofbinding
  • verminderen stedelijke opwarming
  • geluidsreductie
  • bestrijding van graffiti
  • CO2-binding

Onderhoud van een groene gevel buiten

Het onderhoud van groene binnenwanden is specialisten werk. De Koninklijke Ginkel Groep heeft veel groene gevels in onderhoud en bezit de kennis om uw groenwand blijvend in topconditie te houden. Zodat u kunt blijven genieten!

Garantie

Het totale proces van technische engineering en ontwerp, beplantingsplan, voorkweken plantpanelen, montage, oplevering tot en met het all-inclusive onderhoud kunnen wij voor u verzorgen. Totale ontzorging op alle disciplines en dat met een totale projectgarantie.

Afhankelijk van het type groenwand kan dit oplopen tot wel tien jaar.

Subdiensten

” Echte vakmannen. Schitterende bakstenen afscheiding hebben ze gerealiseerd. “
” Heel blij met onze nieuwe tuin! “