Een groene gevels als fraaie eyecatcher

Verticale plantenwanden, levend groene muren, groene schilderijen of moswanden creëren een maximale beleving van groen in de binnenruimte.

Een groene binnengevel is een blikvanger

Met een groenwand in uw gebouw of woning creëert u tegelijk een rustpunt én een fraaie eyecatcher. Uitgekiende plantencombinaties smelten we samen tot een afwisselende dromerige jungle-sfeer, een strak architectonisch groenpatroon of een veelkleurig groen schilderij.

Binnenklimaat groene gevel

Groenwanden zijn echter niet alleen mooi, maar dragen door de luchtzuiverende werking bij aan een aangenaam binnenklimaat. Tevens leveren groenwanden een belangrijke bijdrage aan de juiste luchtvochtigheid in een gebouw. Groenwanden verhogen de arbeidsproductiviteit en nemen door hun rustgevende invloed stress weg.

Opbouw groene wand

Groenwanden bestaan samengevat uit: ophangrails, voorbegroeide panelen; randafwerklijsten en goten om restwater op te vangen. De plantpanelen zijn samengesteld uit een strakke omlijsting met hierin steenwol, een HDPE weefselomhulling en beplantingen.
Een luchtspouw achter de panelen zorgt ervoor dat de achterwand droog blijft.

Irrigatiesysteem

Water en meststoffen worden volautomatisch toegevoegd middels druppelleidingen en het hierbij horende irrigatiesysteem. Bij hele grote groenwanden wordt gebruik gemaakt van een web-based irrigatiesysteem waarmee de plantenwand 24/7 op afstand worden gemonitord.

Onderhoud van een groene gevel

Het onderhoud van groene binnenwanden is specialisten werk. De Koninklijke Ginkel Groep heeft meer dan 60 aangelegde groene binnengevels in onderhoud en bezit de kennis om uw groenwand blijvend in topconditie te houden. Zodat u kunt blijven genieten!

Garantie

Het totale proces van technische engineering en ontwerp, beplantingsplan, voorkweken plantpanelen, montage, oplevering tot en met het all-inclusive onderhoud kunnen wij voor u verzorgen. Totale ontzorging op alle disciplines en dat met een totale projectgarantie.

Afhankelijk van het type groenwand kan dit oplopen tot wel tien jaar.

” Echte vakmannen. Schitterende bakstenen afscheiding hebben ze gerealiseerd. “
” Heel blij met onze nieuwe tuin! “